top of page

Нашите УСЛУГИ

IMG_8745.JPG

Интериорен

дизайн

Истински се забавляваме да създаваме дизайн за пространства, който се уповава на личността на клиента.  Животът, характерът, целите и мечтите на нашите клиенти са мощно вдъхновение. От големи, изцяло изградени по кройка домове, публични площи, преустройства, които да отговарят на нови изисквания и нужди, до студия, офиси или търговски площи, ние изпитваме истинско удоволствие в създаването на нещо уникално!

Нещо, което отговаря на нуждите на клиента идеално!

Нашата цел е да направим  за Вас така, че да имате усещането, че Вашия проект е най- добрата работа, която сме вършили някога!

IMG_8620.HEIC

Управление на проекта

Ние обичаме да довършваме нещата до край, защото знаем, че добрите идеи се превръщат в съвършени реализации само ако в процеса на изграждане се взимат адекватни решения и при неочаквани събития промените са причина крайният резултат да е още по-добър. Понякога комуникацията с подизпълнители или доставчици е трудна, работата с хора е винаги предизвикателство, но с натрупания опит и утвърдени практики съумяваме да поставим важното, а именно най-доброто за проекта.

Финалните щрихи, декорацията или синхронизацията на текстила с избора на мека мебел са нашата "художническа четка", с която завършваме работата си!

IMG_8564_edited.jpg

Творечско себеизразяване!

Нашата необходимост да създаваме изкуство, да изразяваме възгледите си за форми, комбинации на метериали и цветове, дерзание да оставим следа с работата си, е и нашата мотивация да се отдадем на тази професия. Разработването на различни дизайн концепции, които да изненадват, впечатляват и вдъхновяват, същевременно да са пречупени през функция и удобство, това е нашето ежедневно предизвикателство, което ни кара да растем и да се развиваме креативно, творчески и практически. Ние вярваме, че доброто общуване с клинтите ни и правилната комуникация, редом с стриктна процудера в процеда на проектиране и реализация е ключът към успешно завършените интериори! Ключ от врата, която отваря красиви светове и възможности!

Запознайте се с ЕКИПА

Съединени от обща страст, да създаваме красиви интериори и да се грижим за клиентите си, в екипа на ШкафА имаме цел да се отличим с креативността си, перфектната реализация на проектите ни и запомнящ се дизайн. 

Father and Son Playing

Цената е нещо, което интересува всеки - дори и нас! И за това тук ще се опитаме да разясним повече детайли за това, колко ще ви струват услугите ни, бъдещият интериор и усилията, които ще инвестирате. 

Ще ви разкажем за това как доброто планиране на срокове, бюджети и допустими рискове всъшност ще ви спестят много неприятности!


 Колко струва

ТОВА?!

How it works

WHAT PEOPLE SAY

IMG_9205.jpg

Когато решихме да използваме услугите на интериорен дизайнер започна едно търсене и търсене. Срещахме се с различни такива и поради едни или други причини не се случваха нещата. Един ден, когато проектът вече беше напреднал и много се нуждаеше от дизайнер, напълно случайно открих Студио Шкафа. Първо си казах, хмм що за име. Звъннах на Миглена и още тогава знаех, че тя е нашият човек. Явно няма случайни неща. Доверихме й се и дадохме пълна свобода за работа с целият й фамозен екип . Две години по-късно, минали през целия процес да си имаш нов дом от нулата и всички решени казуси (за които си мислех, че само на нас могат да се случат:) ) живеем в къщата на мечтите си . Благодаря ти Меги за целият професионализъм, позитивизъм и креатизъм ! Не си само голям талант, но и страхотен човек. Пожелавам на всеки такова шкафско приключение! Бъдете здрави и не спирайте да блестите!

  Михаела Колева  

IMG_9216.jpg

Благодаря на целия екип, че за втори път сбъдвате нашите мечти! Преди години създадохме заедно нашия мечтан планински дом, а сега имаме вече и реализирано прекрасно градско жилище! Благодаря ви, че поехте целия технически надзор на обекта и ни спестихте много време и усилия, а и проследявахте прецизно през целия процес всичко до най-малкия детайл! Не спирайте да творите и осъществявате мечтите в реалност

 Виолета Петрова 

IMG_9217.JPG

Благодарим на прекрасната Меги и невероятния й екип, че ни доказаха, че не сме сбъркали в преценката си, да се оставим изцяло в ръцете им и да им се доверим безусловно! Висок професионализъм, креативност и позитивизъм извират от магическото им “шкафско” пространство! Знам, че няма случайни срещи и за пореден път се убедих в това. Щастлива съм, че сбъднахте нашата представа и мечта за Дом! Бъдете здрави и продължавайте все така да покорявате Върхове!

 Ралица Васкова 

bottom of page