OUR SERVICES

Интериорен

дизайн

Истински се забавляваме да създаваме дизайн за пространства, който се уповава на личността на клиента.  Животът, характерът, целите и мечтите на нашите клиенти са мощно вдъхновение. От големи, изцяло изградени по кройка домове, публични площи, преустройства, които да отговарят на нови изисквания и нужди, до студия, офиси или търговски площи, ние изпитваме истинско удоволствие в създаването на нещо уникално!

Нещо, което отговаря на нуждите на клиента идеално!

Нашата цел е да направим  за Вас така, че да имате усещането, че Вашия проект е най- добрата работа, която сме вършили някога!

Управление на проекта

Ние обичаме да довършваме нещата до край, защото знаем, че добрите идеи се превръщат в съвършени реализации само ако в процеса на изграждане се взимат адекватни решения и при неочаквани събития промените са причина крайният резултат да е още по-добър. Понякога комуникацията с подизпълнители или доставчици е трудна, но ние вече имаме натрупан опит и механизми, с които да се справяме лесно и  така отношението на клиента към проекта да остава единствено позитивно. Финалните щрихи, декорацията или синхронизацията на текстила с избора на мека мебел са нашата "художническа четка", с която завършваме работата си!

Продукти за интериора

Направили сме селекция на производители, които са ни впечатлили с дизайнерските си продукти, качество и професионализъм с цел да предоставим на клиентите си най-доброто. Разбира се, в реализацията на нашите проекти най- важната цел е перфектния резултат, затова не се ограничаваме само с нашата продуктова палитра. Партньор в работата ни е всеки източник на идеалната съставна част за проектите ни!

Въпреки това, откривателският ни дух е наш верен спътник към разширяването на набора от марки и продукти, с които предоставяме на клиентите си най-доброто от света на дизайна и иновациите!

Interior Designer

Manager

Creative Director

Public Relations

Sales Manager

Assistant

Junior Interior Designer

Design Assistant

 

Цената е нещо, което интересува всеки - дори и нас! И за това тук ще се опитаме да разясним повече детайли за това, колко ще ви струват услугите ни, бъдещият интериор и усилията, които ще инвестирате. 

Ще ви разкажем за това как доброто планиране на срокове, бюджети и допустими рискове всъшност ще ви спестят много неприятности!


 

 Колко струва

ТОВА?!

 
 

Клиентите  за  нас 

Kalina Vassileva, Project Manager

Сбъдната мечта

Violeta Petrova,
Manager

Безгрижна почивка

Klimentina Rasheva
Business Consultant

Моят вечен дом

© 2018 by Studio ShkafA - design & concept , Sofia, Bratia Buxton Blvd. 65