top of page

OUR SERVICES

Интериорен

дизайн

Истински се забавляваме да създаваме дизайн за пространства, който се уповава на личността на клиента.  Животът, характерът, целите и мечтите на нашите клиенти са мощно вдъхновение. От големи, изцяло изградени по кройка домове, публични площи, преустройства, които да отговарят на нови изисквания и нужди, до студия, офиси или търговски площи, ние изпитваме истинско удоволствие в създаването на нещо уникално!

Нещо, което отговаря на нуждите на клиента идеално!

Нашата цел е да направим  за Вас така, че да имате усещането, че Вашия проект е най- добрата работа, която сме вършили някога!

Управление на проекта

Ние обичаме да довършваме нещата до край, защото знаем, че добрите идеи се превръщат в съвършени реализации само ако в процеса на изграждане се взимат адекватни решения и при неочаквани събития промените са причина крайният резултат да е още по-добър. Понякога комуникацията с подизпълнители или доставчици е трудна, работата с хора е винаги предизвикателство, но с натрупания опит и утвърдени практики съумяваме да поставим важното, а именно най-доброто за проекта.

Финалните щрихи, декорацията или синхронизацията на текстила с избора на мека мебел са нашата "художническа четка", с която завършваме работата си!

Творечско себеизразяване!

Нашата необходимост да създаваме изкуство, да изразяваме възгледите си за форми, комбинации на метериали и цветове, дерзание да оставим следа с работата си, е и нашата мотивация да се отдадем на тази професия. Разработването на различни дизайн концепции, който да изненадват, впечатляват и вдъхновяват, същевременно да са пречупени през функция и удобство, това е нашето ежедневно предизвикателство, което ни кара да растем и да се развиваме креативно, творчески и практически. Ние вярваме, че доброто общуване с клинтите ни и правилната комуникация, редом с стриктна процудера в процеда на проектиране и реализация е ключът към успешно завършените интериори! Ключ от врата, която отваря красиви светове и възможности!

Miglena Stumbova

Interior Designer

Manager

Creative Director

Simona Mineva

Public Relations

Sales Manager

Assistant

Ivanina Georgieva

Interior Designer

Design Assistant

Magazines on Couch
Borislava Yotsova

Interior Designer

Design Assistant

Box of Croissants
This is US

Цената е нещо, което интересува всеки - дори и нас! И за това тук ще се опитаме да разясним повече детайли за това, колко ще ви струват услугите ни, бъдещият интериор и усилията, които ще инвестирате. 

Ще ви разкажем за това как доброто планиране на срокове, бюджети и допустими рискове всъшност ще ви спестят много неприятности!


 Колко струва

ТОВА?!

How it works
Testemonials

Клиентите  за  нас 

През целият период на проекта и реализацията работих мното, но Миглена се направи всичко да изглежда лесно и най-вече приказно красиво. 

Kalina Vassileva, Project Manager

Сбъдната мечта

Вилата ни се превърна в автентичен дом от пътешествията ни по алпийските ски курорти. Така всеки уикенд е романтично бягство. 

Violeta Petrova,
Manager

Безгрижна почивка

Миглена обърна внимание на всичките нужди на семейството ми и през цялото време подкрепяше процеса до нанясането. Незаменимо е да имаш професионалист на своя страна!

27749911_10213299415458770_6262601638116
Klimentina Rasheva
Business Consultant

Моят вечен дом

bottom of page