OUR SERVICES

Интериорен

дизайн

Истински се забавляваме да създаваме дизайн за пространства, който се уповава на личността на клиента.  Животът, характерът, целите и мечтите на нашите клиенти са мощно вдъхновение. От големи, изцяло изградени по кройка домове, публични площи, преустройства, които да отговарят на нови изисквания и нужди, до студия, офиси или търговски площи, ние изпитваме истинско удоволствие в създаването на нещо уникално!

Нещо, което отговаря на нуждите на клиента идеално!

Нашата цел е да направим  за Вас така, че да имате усещането, че Вашия проект е най- добрата работа, която сме вършили някога!

Управление на проекта

Ние обичаме да довършваме нещата до край, защото знаем, че добрите идеи се превръщат в съвършени реализации само ако в процеса на изграждане се взимат адекватни решения и при неочаквани събития промените са причина крайният резултат да е още по-добър. Понякога комуникацията с подизпълнители или доставчици е трудна, но ние вече имаме натрупан опит и механизми, с които да се справяме лесно и  така отношението на клиента към проекта да остава единствено позитивно. Финалните щрихи, декорацията или синхронизацията на текстила с избора на мека мебел са нашата "художническа четка", с която завършваме работата си!

Продукти за интериора

Направили сме селекция на производители, които са ни впечатлили с дизайнерските си продукти, качество и професионализъм с цел да предоставим на клиентите си най-доброто. Разбира се, в реализацията на нашите проекти най- важната цел е перфектния резултат, затова не се ограничаваме само с нашата продуктова палитра. Партньор в работата ни е всеки източник на идеалната съставна част за проектите ни!

Въпреки това, откривателският ни дух е наш верен спътник към разширяването на набора от марки и продукти, с които предоставяме на клиентите си най-доброто от света на дизайна и иновациите!

Miglena Stumbova

Interior Designer

Manager

Creative Director

Simona Mineva

Public Relations

Sales Manager

Assistant

Ivanina Georgieva

Junior Interior Designer

Design Assistant

Magazines on Couch
 

Цената е нещо, което интересува всеки - дори и нас! И за това тук ще се опитаме да разясним повече детайли за това, колко ще ви струват услугите ни, бъдещият интериор и усилията, които ще инвестирате. 

Ще ви разкажем за това как доброто планиране на срокове, бюджети и допустими рискове всъшност ще ви спестят много неприятности!


 

 Колко струва

ТОВА?!

 
 

Клиентите  за  нас 

През целият период на проекта и реализацията работих мното, но Миглена се направи всичко да изглежда лесно и най-вече приказно красиво. 

Kalina Vassileva, Project Manager

Сбъдната мечта

Вилата ни се превърна в автентичен дом от пътешествията ни по алпийските ски курорти. Така всеки уикенд е романтично бягство. 

Violeta Petrova,
Manager

Безгрижна почивка

Миглена обърна внимание на всичките нужди на семейството ми и през цялото време подкрепяше процеса до нанясането. Незаменимо е да имаш професионалист на своя страна!

27749911_10213299415458770_6262601638116
Klimentina Rasheva
Business Consultant

Моят вечен дом