top of page

Dream Interior D-1

Още със закупуването на жилището младото семейство с малко дете се влюбва в разположението и гледката на апартамента спрямо Витоша, но не и във вътрешното разпраделение и функционалните зони. Предизвикателството беше да създадем съвършен дом такъв, какъвто винаги са мечтали. Проектирането започна с тотално преустройство на помещенията, като родителската спалня зае тъмната част отредена първоначално за кухнята, а цялата дневна зона заедно с кухнята се приближи до панорамните витрини и гледката към красивия двор. 

 

Основната цветова палитра е с меки и пастелни цветове, които неочаквано разчупихме с ярки цветни акценти от интериора, а дървените повърхности внасят необходимия баланс. Взаимовръзката на модерните тенденции с винтидж елементи и пътешественически дух са в непрекъсната игра за надмощие, като всеки кът е част от своя история.

Сбъдната мечта на детето в дома (и на бащата) е леглото-микробус, умалено копие на  известният миниван от 50-те години, който е пресъздаден до най-малкия детайл. 

bottom of page