top of page

 Лилия 

Апартаментът с високите тавани

   Апартаментът с високите тавани е много специален проект за студиото, не само заради впечатляващата си архитектура, но и поради факта, че това е втори проект възложен от наши клиенти. След успеха на "Алпийска вила в подножието на Рила", с изградено доверие и синхрон в отношенията, честта да се погрижим за градското жилище на това семейство ни направи безкрайно щастливи и амбицирани да надскочим и най-смелите си проекти. 

  Разположен на последният етаж на многофамилна сграда, апартаментът разполага с трискатен покрив, който във вътрешния обем образува интересни наклони в стаите, височини от 3 до 4 метра, а покривните прозорци внасят естествена светлина във вътрените точки на жилището. Площ от 200 кв.м., четири спални, две бани, сервизни помещения и просторна дневна зона с трапезария и кухня, правят това жилище изключително удобно за семейство с малко дете (4 години). 

  Желанието на домакитите беше да постигнем стилен, изтънчен интериор, като същевременно да остане лек и не напрягащ, да бъде функционален, комфортен, но и да излъчва класа и усещане за непреходност. 

bottom of page