Chanel Chic Part II

Да направим този дом удобен

      В разстояние от две години, започнатият още тогава на апартамента с артистичния псевдоним Chanel chic, бе завършен така, че да отговори на необходимостта на това семейство от пространства, цветност и уют. Това жилище разполага с достатъчно площ да помести три спални, но архитектурното разпределение не бе изпълнено по този начин. Със смелото решение да направим родителската спалня в дъното на жилището, без да има прозорец и дневна светлина, осигурихме възможността двете деца - момче и момиче, да има своите отделни стаи. Планирането и разпределението на пространствата, местата за съхранение, игра и учене, беше най-голямата предизвикателство, с което трябваше да се справим. Все пак успяхме да напправим така, че родителите да имат своята отделна баня, прилежаща към спалнята, а децата да позват своята споделено. 

   Детската баня е това пространство, което разделя родителската спалня от стаята на момичето и посредством неотваряеми прозорци да "пуснем" дневна светлина да навлиза чак до дъното на спалнята. Разбира се за уединението в банята сме помислили, като поставихме вътрешни и външни щори на тези прозорци. 

   Момичешката спалня е решена в комбинация от розово и ментово, като ни пренася на вълшебен балон високо в облаците. Предвидено е много място за съхранение и игра. 

Момчешката стая на шест годишния батко е вдъхновена от плейстейшъна, като форми и цветове. Леглото е поставето на висока платформа, а възможностите за качване на него са две - по стълбите с вградени шкафове и чрез металната конструкция с детайли напомнящи бутоните на джойстика за плейстейшън. 

  Когато преди две години започвахме да променяме това жилище то беше бяло и стерилно, с много неусвоени площи и недостатъци във функционалността. Днес апартаментът отговаря на нуждите на това семейство и е изпълнено е с живот. 

  Удовлетвореността на нашите клиенти и радостта им от крайният резултат е нашата най-голяма награда! Доволни сме...